Brommobielland Pand in de avond!

Over ons

Brommobielland Spijkenisse

Al 25 jaar is Brommobielland een begrip in de regio Rotterdam – Den Haag, maar ook in de rest van Nederland, als het gaat om de verkoop, inkoop, onderhoud en reparatie van brommobielen. Onze brommobielen rijden door het hele land, omdat wij ons onderscheiden met een groot assortiment (altijd 50 occasions op voorraad), garant staan voor een uitstekende service, vakkundig onderhoud en altijd het juiste advies.

Bij Brommobielland kunt u terecht voor alle merken brommobielen, zowel nieuw als tweedehands. Van Microcar en Ligier tot JDM en Bellier. Wij zijn specialist en de officiële dealer in Zuid-Holland van het complete AIXAM assortiment.

Aixam Crossover

Veiligheid voorop

Brommobielland gaat verder waar de rest stopt, wij hechten enorme waarde aan de veiligheid van de klant en wij helpen u graag veilig de weg op. Wij verkopen alleen 100% Nederlandse brommobielen en al onze AIXAM brommobielen zijn voorzien van een Algemene Veiligheidskeuring (AVK).

Brommobielland pand avond

SHOWROOM IN SPIJKENISSE

De showroom en werkplaats van Brommobielland vindt u aan de Laanweg 2 in Spijkenisse, centraal gelegen net naast de snelweg, gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Dus bent u op zoek naar een brommobiel? Kom langs bij Brommobielland. Onze scherpe prijzen, persoonlijke aandacht en gratis landelijke bezorgservice maken uw bezoek zonder twijfel de moeite waard.

Het is moeilijk kiezen, met zoveel mooie karretjes!
Advies brommobielen

Brommobielland staat garant voor

  • Een eerlijk en deskundig advies
  • Groot aanbod betrouwbare en veilige brommobielen
  • Duidelijke uitleg bij aflevering
  • Persoonlijke aandacht
  • Landelijke bezorgservice 
  • Zeven dagen omruilgarantie
klant_microcar

100% beveelt Brommobielland aan

Wij kunnen een mooi verhaal schetsen over ons bedrijf, maar onze klanten zeggen het nog beter:

  • "Een zeer professioneel bedrijf met veel kennis in huis."
  • "Wij komen vanaf Zuid-Limburg maar het was zeker de moeite waard om naar dit bedrijf te komen. De verkoper adviseerde goed en was erg geduldig. "