e_aixam_modellen

Elektrische brommobielen

Elektrische brommobielen | e-Aixam

Bent u op zoek naar een elektrische brommobiel? Een goede keuze. Want met een elektrische brommobiel kiest u voor optimaal rijcomfort en duurzaamheid. Bij Brommobielland in Spijkenisse kunt u terecht voor de elektrische brommobielen van Aixam (e-Aixam).  Wij hebben altijd elektrische modellen op voorraad, zoals de e-City, e-Coupé en de e-Truck (Aixam Pro). 

Staat uw gewenste model of kleur momenteel niet bij ons in voorraad? Geen probleem: elke uitvoering is razendsnel leverbaar.

Elektrisch genieten!

De voordelen van e-Aixam

  • Stille motor. Geen geluid, getril en zeer onderhoudsvriendelijk.
  • 80 kilometer rijplezier. U kunt maar liefst 80 kilometer rijden bij een volledig opgeladen e-Aixam.
  • Binnen 3,5 uur is hij helemaal volgeladen en kunt u weer stil gaan genieten.
  • Onderhoud is eenvoudiger en de kosten zijn lager (tot wel 50% minder kosten aan onderhoud).
  • Optimaal rijplezier en comfort voor ergonomie en gemakkelijke bediening.
  • Prachtige designs. Denk hierbij aan de e-Aixam Coupe Premium of de sportieve GTI!
aixam_pro

e-AIXAM PRO

Op zoek naar een stille klusmaat? Ook de trucks en busjes van AIXAM Pro zijn verkrijgbaar met een elektrische motor. De elektrische bedrijfswagens van AIXAM Pro zijn de enige compacte 100% elektrische voertuigen zonder autorijbewijs. Ideaal voor ondernemers. Deze bedrijfsvoertuigen zijn uiteraard ook verkrijgbaar in Diesel uitvoering.

Voordeel voor ondernemers
Heeft u een eigen bedrijf? Dan kunt gebruik maken van diverse fiscale voordelen bij de aanschaf van een elektrische e-Aixam.
Vraagt u vrijblijvend naar de vele voordelen als u de brommobiel zakelijk aanschaft!

Ervaar en beleef elektrisch rijden.

Benieuwd hoe een elektrische 45 km auto rijdt? Ervaar het zelf en maak vrijblijvend een proefrit om in de e-Aixam van uw keuze lekker een stuk te gaan rijden. Wij waarschuwen u alvast: u zult versteld staan van de kwalitatieve afwerking en rijcomfort!

Met een actieradius van minimaal 80 kilometer komt u een heel eind en opladen gaat zeer eenvoudig door middel van een stekker in ieder willekeurig stopcontact te stoppen. In 3,5 uur is de brommobiel alweer helemaal opgeladen!

De kwaliteit van AIXAM!

AIXAM staat bekend om haar veilige en betrouwbare brommobielen. Dat geldt ook voor het elektrische assortiment; AIXAM ontwikkelt al 25 jaar elektrische voertuigen en is continue bezig om haar modellen te verbeteren met behoud van het milieu.

AIXAM is al 30 jaar Europees marktleider van brommobielen. Op het gebied van veiligheid is AIXAM onovertroffen.