Werkplaats

Reparatie of onderhoud aan uw brommobiel nodig?

Is uw brommobiel kapot of heeft u schade? Dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Onze vakkundige monteurs staan voor u klaar in onze werkplaats in Spijkenisse, Zuid-Holland. Met meer dan 30 jaar ervaring in het onderhouden en repareren van 45 km auto’s is uw brommobiel bij ons in goede handen en kunt u snel weer veilig de weg op. Wij repareren en onderhouden alle merken brommobielen.

Ook bij een klein defect raden wij u aan om dit spoedig te laten repareren. Rijd u ermee door? Dan kan het snel grotere schade tot gevolg hebben.
Bij twijfel, bel ons even, tel. 0181 - 320 800!

Veilig de weg op bij Brommobielland!

HET BELANG VAN GOED ONDERHOUD

Veilig de weg op! Dat is ons motto en waar het allemaal om draait bij Brommobielland.

Daarom besteden wij veel zorg en aandacht aan het rijklaar maken van uw nieuwe of tweedehands brommobiel. Maar, het is ook belangrijk om veilig te blijven rijden. Laat daarom uw brommobiel regelmatig onderhouden en controleren op gebreken. U kunt dit voor alle merken door ons laten doen. Onze vakkundige monteurs lopen uw brommobiel helemaal na en zorgen ervoor dat u veilig en comfortabel blijft rijden.

Haal- en brengservice

We maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Daarom kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice, bent u niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen, dan komen wij u graag halen. Tevens halen uw voertuig bij u thuis op en brengen hem weer terug als deze klaar is.

AVK Aixam

AIXAM Veiligheidskeuring

Heeft u een AIXAM brommobiel?

Dan kunt u bij ons terecht voor de A.V.K., de AIXAM Veiligheids Keuring.